Ved du, hvordan man skelner mellem sand og falsk polyethylenvoks?

Der kan være nogle venner, der ikke forstår udtrykket Polyethylen Wax . Her vil vi først introducere, hvad PE-voks er. PE-voks er en lavmolekylær polyethylen med en molekylvægt på ca. 2000-5000 og en carbonhydridblanding med et carbonatomtal på ca. 18-30. Hovedkomponenterne er lineære alkaner (ca. 80% – 95%) og et lille antal alkaner med individuelle forgreninger og monocykliske cycloalkaner med lange sidekæder (det totale indhold af de to er mindre end 20%). Derefter, efter at have forstået PE-voks, vil vi vende tilbage til hovedemnet og introducere, hvordan man skelner den sande og falske PE-voks.

9038A

1. Flake polyethylen voks
Det ægte flagede polyethylen vokskød ligner plastik. Det ser hårdt ud og er det samme som plastikstykket. Overfladen er glat, gennemskinnelig, naturlig hvid eller gullig. Når du ser på det, vil du se, at der ikke er nogen lag indeni, ingen kalkpulver, sorte pletter og andre urenheder, og der er god lysstyrke, når du ser på det med lys;
2. Berør med hånden
Ægte polyethylenvoks har god glathed. Det føles som plast i stedet for voks. Den er hård, skør, let at bryde og agglomererer ikke ved normal temperatur. Forfalskninger, der indeholder paraffin, hærdet olie og Fischer Tropsch voks, er fedtede. De føles fedtede og føles som stearinlys, eller de ser ru og bløde ud. Hvis de er i pulverform, vil de danne en masse, når du holder dem med hænderne.

118 Weeee
3. Lugt
Den ægte polyethylenvoks lugter af plastik, mens den falske polyethylenvoks lugter af voks eller stærk lugt;
4. Kog i kogende vand
Kom voksstykket i et glas, og varm det op, indtil vandet koger i 5 minutter. Den ægte polyethylenvoks er den, hvis form forbliver uændret, og den polyethylenvoks, der indeholder urenheder såsom paraffinvoks, er den, der bliver klæbrig eller deformeret. Selvom testmetoderne er forskellige, og testmiljøet er anderledes, skal blødgøringspunktet for det ægte produkt være højere end 100 ℃.
5. Brug smeltepunktsmåler, infrarødt spektrometer og kernemagnetisk resonanstest
Smeltepunktet for ægte polyethylenvoks er generelt omkring 105 grader, og smelteområdet er snævert. De falske produkter blandet med andre stoffer har lavt smeltepunkt og bredt smelteområde. Det infrarøde spektrometer er som et brændende øje. Det er let at skelne det sande fra det falske, men instrumentet er dyrt. For ikke at nævne kernemagnetisk resonans.
6. Ægtheden af ​​polyethylenvoks blev testet ved at måle smelteområde, blødgøringspunkt, syretal og askeindhold;

105A

7. Prøv
Mængden af ​​ren PE-voks er lille, afformningsegenskaben er god, produktet udfældes ikke, og produktets lysstyrke er høj, og produktets forskellige egenskaber er forbedret. Falsk PE-voks har ikke disse overlegne egenskaber.
Flere enkle metoder til at identificere sand og falsk PE-voks. Generelt er det: et blik, to berøringer, tre lugter, fire kog, fem test og seks forsøg.
Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd. Vi er producent af PE-voks, PP-voks, OPE-voks, EVA-voks, PEMA, EBS, Zink/Calciumstearat…. Vores produkter har bestået REACH, ROHS, PAHS, FDA test.
Sainuo forvisset voks, byder din forespørgsel!
Hjemmeside : https: //www.sanowax.com
E-mail : sales@qdsainuo.com
               salg1@qdsainuo.com
Adrdss:Værelse 2702, Blok B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Kina


Indlægstid: 31. august 2022
WhatsApp Online Chat!