Kender du anvendelsen af ​​pe voks i farve masterbatch produktion?

Polyethylen voks er et uundværligt tilsætningsstof til fremstilling af farve masterbatch.Dens hovedfunktion er dispergeringsmiddel og befugtningsmiddel.Når masterbatch-systemet med polyethylenvoks behandles, smelter polyethylenvokset med harpiksen og belægges på pigmentoverfladen.Plastforarbejdningsindustrien vil også bruge en stor mængde toner.Fordi toneren er svær at dispergere i harpiksmatricen, fremstilles toneren og harpiksen generelt til en farvemasterbatch med høj tonerkoncentration.

118E-2

 

Pe-voks har lav viskositet og god kompatibilitet med pigmenter, så det er nemt at væde pigmenter, trænge ind i de indre porer af pigmentaggregater, svækker kohæsion, gør pigmentaggregater lettere at åbne under påvirkning af ekstern forskydningskraft og muliggør nygenererede partikler hurtigt at blive fugtet og beskyttet.Det kan bruges som dispergeringsmiddel og fylde masterbatch af farve masterbatch af forskellige termoplastiske harpikser, smørende dispergeringsmiddel til nedbrydende masterbatch. Pe voks har god kompatibilitet med plast, god varmebestandighed, god blanding og let knusning og påvirker ikke ydeevnen af ​​terminalprodukter;Det kan infiltrere, sprede og stabilisere fyldstoffet eller pigmentpartiklerne.PE-voks SN118, PE-voks SN119 og PE-voks SN9010W fra Qingdao Sainuo har god spredningsevne og termisk stabilitet i masterbatchen.
Derudover kan polyethylenvoks også reducere systemets viskositet og forbedre fluiditeten.Derfor kan tilsætning af polyethylenvoks i Masterbatch-produktion forbedre produktionseffektiviteten, øge outputtet og tillade højere pigmentkoncentration.

118 Weeee
I processen med at vælge polyethylenvoks er der flere nødvendige betingelser: høj termisk stabilitet, passende molekylvægt, snæver molekylvægtfordeling og stærk spredningsevne.I produktionen af ​​Color Masterbatch har det ikke kun god kompatibilitet og flydende, men har også moderat viskositet, øger forskydningskraften, forbedrer dispersion og har fremragende pigmentbefugtnings- og dispersionsegenskaber.Det har en god befugtnings- og spredningseffekt i PE og PP masterbatch med højt pigmentindhold.Det bruges i vid udstrækning som dispergeringsmiddel (diffusionspulver) til generel masterbatch og filmblæsningsmasterbatch for at forbedre pigmentfarveevnen.
Anbefalet påføringsretning af PE voks:
1. Belægning, støbning og belægning masterbatch;
2. Høj koncentration og svær at sprede sort masterbatch;
3. Høj koncentration og svær at sprede Color Masterbatch;
4. Ikke-vævet stof fylde masterbatch;
5. Fødevarekvalitet farve masterbatch;
6. PVC blød gummi granulering;
7. Metallurgisk injektion;

9010W粉2
Polyethylenvoks kan også få pigmentpartikler til at bære den samme ladning på overfladen.Baseret på princippet om afstødning af samme køn vil partikler ikke tiltrække eller aggregere hinanden for at opnå en ensartet spredning af pigment.Derudover kan polyethylenvoks også reducere systemets viskositet og forbedre fluiditeten.Derfor kan tilsætning af polyethylenvoks i produktionen af ​​farvemasterbatch forbedre produktionseffektiviteten, forbedre outputtet og stabilisere spredningseffekten.
Fra den 13. til den 15. december 2023 vil vi deltage i den arabiske plastudstilling på Dubai Convention and Exhibition Center.Velkommen til Sainuo stand nr. 6B128.
For flere detaljer, kontakt os venligst!       forespørgsel
Qingdao Sainuo Group.Vi er producent af PE-voks, PP-voks, OPE-voks, EVA-voks, PEMA, EBS, Zink/Calciumstearat….Vores produkter har bestået REACH, ROHS, PAHS, FDA test.
Sainuo være sikker på voks, velkommen din forespørgsel!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Adresse:Biulding No 15, Torch Garden Zhaoshang Wanggu, Torch Road No. 88, Chengyang, Qingdao, Kina


Indlægstid: Dec-11-2023
WhatsApp online chat!