Forskellen mellem high-density pe-voks og low-density pe-voks

Stor tæthedpolyethylen voksog lavdensitets polyethylenvoks er to almindelige typer polyethylenvoks.Polyethylenvoks er en termoplastisk harpiks med fremragende fysiske egenskaber og kemisk stabilitet, meget udbredt inden for forskellige områder.

118 Weeee
Stor tæthedpe vokser en type polyethylenvoks med høj densitet og høj krystallinitet.Det har høj hårdhed, styrke og slidstyrke;Det har også et højt smeltepunkt og termisk stabilitet.Derfor bruges højdensitets polyethylenvoks ofte til at fremstille produkter med høj styrke og høj hårdhed, såsom vandrør, ledninger og kabler, bilkomponenter osv.

9010W片-2
Polyethylenvoks med lav densitet er en type polyethylenvoks med lav densitet og lav krystallinitet.Den har høj blødhed, sejhed og duktilitet samt lavt smeltepunkt og termisk stabilitet.Derfor bruges LDPE-voks ofte til at lave bløde og elastiske produkter, såsom plastikposer, plastfilm, skumplast mv.
Ud over forskelle i fysiske egenskaber er der også forskelle i fremstillingsprocessen mellem high-density polyethylen voks og low-density polyethylen voks.Højdensitetspolyethylenvoks fremstilles sædvanligvis ved højtrykspolymerisation, mens lavdensitetspolyethylenvoks fremstilles ved lavtrykspolymerisation.Højdensitetspolyethylenvoksen fremstillet ved højtrykspolymerisationsmetoden har høj krystallinitet og molekylvægt og har således høje fysiske egenskaber;Lavdensitetspolyethylenvoksen fremstillet ved dråbepolymerisationsmetoden har lavere krystallinitet og molekylvægt, derfor har den god blødhed og duktilitet.

9118-1
Højdensitetspolyethylenvoks og lavdensitetspolyethylenvoks er to typer polyethylenvoks med forskellige egenskaber og anvendelser.I praktiske applikationer er det nødvendigt at vælge passende polyethylenvoks baseret på specifikke produkter for at opnå den bedste produktydelse og kvalitet.
For flere detaljer, kontakt os venligst!                   forespørgsel
Qingdao Sainuo Group.Vi er producent af PE-voks, PP-voks, OPE-voks, EVA-voks, PEMA, EBS, Zink/Calciumstearat….Vores produkter har bestået REACH, ROHS, PAHS, FDA test.
Sainuo være sikker på voks, velkommen din forespørgsel!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Adresse:Biulding No 15, Torch Garden Zhaoshang Wanggu, Torch Road No. 88, Chengyang, Qingdao, Kina


Indlægstid: 24. august 2023
WhatsApp online chat!