Total påføring av polyetylenvoks

polyetylen voks (PE-voks), også kjent som polymervoks, er et kjemisk materiale. Fargen er hvite små perler eller flak. Den er dannet av etylenpolymerisert gummibehandlingsmiddel. Den har egenskapene til høyt smeltepunkt, høy hardhet, høy glans og snøhvit farge. Den er mye brukt på grunn av sin utmerkede kuldebestandighet, varmebestandighet, kjemisk motstand og slitestyrke.

9118-1

Hvit flake pe voks

Ved normal produksjon kan denne delen av voks tilsettes direkte til polyolefinbehandling som et tilsetningsstoff, noe som kan øke glansen og bearbeidingsytelsen til produktet. Som smøremiddel har det stabile kjemiske egenskaper og gode elektriske egenskaper. Polyetylenvoks har god kompatibilitet med polyetylen, polypropylen, polyvinylacetat, etylenpropylengummi og butylgummi. Det kan forbedre flytbarheten til polyetylen, polypropylen og ABS og avformingsegenskapen til polymetylmetakrylat og polykarbonat. Sammenlignet med andre utvendige smøremidler har polyetylenvoks sterkere indre smøring for PVC.
Hovedfunksjonene til polyetylenvoks i løsemiddelbasert belegg er: slukking, ripebestandighet, slitestyrke, poleringsmotstand, graveringsmotstand, vedheft, nedbør og tiksotropi; God smøreevne og bearbeidbarhet; Plassering av metallpigment.
Handlingsprinsippet for polyetylenvoks er som følger: polyetylenvoks løses opp i løsemiddel ved høy temperatur (ca. 100-140 ℃), feller ut når det avkjøles til normal temperatur, og finnes i belegget i form av mikrokrystallinsk. Fordi dets tiksotropi bidrar til lagring av belegget, kan det migrere til overflaten av beleggfilmen under fordampningen av løsningsmidlet etter påføring av belegget. Til slutt danner det et "vokset" overflatelag med andre komponenter i belegget.
Funksjonen til polyetylenvoks avhenger av følgende faktorer: variasjonen og spesifikasjonen til polyetylenvoks, partikkelfinheten som til slutt dannes, evnen til å migrere til overflaten av filmen, sammensetningen av belegget, egenskapene til det belagte substratet, konstruksjon og påføringsmetoder osv.
Påføring av polyetylenvoks:
1. Tett masterbatch og fylling masterbatch. Som et dispergeringsmiddel i farge masterbatch-behandling, er det mye brukt i polyolefin farge masterbatch. Den har god kompatibilitet med polyetylen, polyvinylklorid, polypropylen og andre harpikser, og har utmerket ekstern og intern smøring.
2. PVC-profiler, rør og komposittstabilisatorer brukes som dispergeringsmidler, smøremidler og blekemidler ved forming og bearbeiding av PVC-profiler, rør, rørdeler og pe.pp for å øke graden av mykning og forbedre seigheten og overflateglattheten til plastprodukter . De er mye brukt i produksjon av PVC-komposittstabilisatorer.

9126-1

hvitt pulver pe voks 

3. Blekket har god lysbestandighet og kjemiske egenskaper. Det kan brukes som bærer av pigment, forbedre slitestyrken til maling og blekk, forbedre spredningen av pigment og fyllstoff, ha god antisedimenteringseffekt, og kan brukes som utjevningsmiddel for maling og blekk for å få produktene til å ha god glans og tredimensjonal følelse.
4. Kabelmaterialet brukes som smøremiddel for kabelisolasjonsmateriale, som kan øke diffusjonen av fyllstoff, forbedre ekstruderingshastigheten, øke formstrømmen og lette avformingen.
5. Smeltprodukter. Den brukes som dispergeringsmiddel for alle typer smeltelim, termoherdende pulverlakkering, veimerkemaling og markeringsmaling. Den har god anti-sedimenteringseffekt og gjør at produktene har god glans og tredimensjonal følelse.
6. Gummi. Som en gummibehandlingsassistent kan den forbedre diffusjonen av fyllstoffer, forbedre ekstruderingshastigheten, øke formstrømmen, lette avformingen og forbedre overflatens lyshet og jevnhet etter filmfjerning.
Anvendelsesområde Hovedanvendelsesområde
Hovedanvendelsesområde: det kan brukes mye i produksjon av fargemasterbatch, granulering, plaststål, PVC-rør, smeltelim, gummi, skokrem, lærlysmiddel, kabelisolasjon, gulvvoks, plastprofil, blekk, sprøytestøping og andre produkter.
1. På grunn av sin utmerkede utvendige smøring og sterke indre smøring og gode kompatibilitet med polyetylen, polyvinylklorid, polypropylen og andre harpikser, kan den brukes som smøremiddel ved ekstrudering, kalandrering og injeksjonsbehandling. Det kan forbedre prosesseringseffektiviteten, forhindre og overvinne adhesjon av film, rør og ark, forbedre glattheten og glansen til det ferdige produktet og forbedre utseendet til det ferdige produktet.
2. Som en sterk farge masterbatch dispergeringsmiddel for en rekke termoplastiske harpikser og et smørende dispergeringsmiddel for fylling masterbatch og degradering masterbatch, kan det forbedre prosessytelsen, overflateglansen, smøreevnen og termisk stabilitet av HDPE, PP og PVC.
3. Den har god lysbestandighet og kjemiske egenskaper. Det kan brukes som bærer av pigment, forbedre slitestyrken til maling og blekk, forbedre spredningen av pigment og fyllstoff, forhindre at pigment synker til bunnen, og kan brukes som utjevningsmiddel for maling og blekk.
4. Det kan tilsettes forskjellige parafiner for å forbedre ytelsen og utmerket elektrisk isolatorytelse. Den kan tilsettes i isolerende olje, parafin eller mikrokrystallinsk parafin for å øke mykgjøringstemperaturen, viskositeten og isolasjonsytelsen. Den kan brukes til kabelisolering, fuktsikker belegg av kondensator og transformatorvikling.

112-1

Hvit perle pe voks

For mer informasjon om polyetylenvoks, vennligst besøk vår nettside. Vi har mange typer polyetylenvoks for deg å velge mellom!

Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd. Vi er produsent for PE voks, PP voks, OPE voks, EVA voks, PEMA, EBS, sink / kalsiumstearat .... Våre produkter har bestått REACH, ROHS, PAHS, FDA-testing. Sainuo være trygg på voks, velkommen din henvendelse! Nettsted:https://www.sanowax.com
E-post : sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
Adresse : Rom 2702, Block B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Kina


Innleggstid: Aug-03-2021
WhatsApp Online Chat!