Fa'aoga ole polyethylene wax ile fa'alavalava

Polyethylene waxo se molecular mamafa polyethylene homopolymer po o copolymer lautele faaaogaina i coatings.O le mea ua ta'ua o le ga'o o lona uiga o le polymer e iu lava ina opeopea i foliga o le microcrystalline ma ta'alo se mea tutusa ae sili atu ona eseese ma aoga i luga o le ufiufi nai lo paraffin.O galuega autu a le polyethylene wax i le faʻapipiʻiina o ata faʻapipiʻi faʻavae o le: faʻaumatia, teteʻe masima, teteʻe abrasion, teteʻe polishing, teteʻe togitogiga, teteʻe adhesion, teteʻe sedimentation ma thixotropy;lubricity lelei ma processability.

9126-2
O le polyethylene wax ua solo i totonu o le solvent i le maualuga o le vevela, ae faʻafefe pe a faʻamafanafanaina i le vevela masani, ma o loʻo i ai i totonu o le ufiufi i le foliga o le microcrystalline.Talu ai ona o lona thixotropy e faʻamalosia i le teuina o le ufiufi, e mafai ona alu i luga o le ata o le ufiufi i le taimi o le solvent volatilization process i le maeʻa ai o le faʻaogaina o le ufiufi, ma iu ai ina fausia se "waxed" luga ma isi vaega o le ufiufi.
O le galuega a le polyethylene wax e faʻalagolago i le ituaiga ma faʻamatalaga o le polyethylene wax, ma mulimuli ane i le tele o le lapoʻa, le mafai ona faimalaga i luga o le ata o le faʻapipiʻiina, le tuufaatasiga o le ufiufi, mea totino o le mea faʻapipiʻi, ma le fau ma auala fa'aoga.

8-2
O uiga ma le faiga o le ga'o i totonu o pa'u e eseese, ma o le morphology o le ga'o i le pa'u ata e mafai ona vaevaeina i vaega nei e tolu:
1. Aafiaga malulu: mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maualalo le mea faʻafefeteina o le solo filifilia nai lo le vevela o le tao, o le a liusuavai le gaʻo i totonu o le vai i le taimi o tao, ma o le a faia se mea manifinifi pei o le kiona i luga o le faʻapipiʻi pe a uma le ata. mālūlū.
2. Aafiaga axis spherical: O lenei aafiaga e faʻaalia ai le gaʻo ona o lona lapopoa e tutusa pe sili atu foi nai lo le mafiafia o le faʻapipiʻiina o ata tifaga, ina ia mafai ona faʻaalia le teteʻe ma le malosi o le solo.

118W1
3. Fa'afefete a'afiaga: e tusa lava po o le a le foliga o le solo, o le ga'o e tafe i luga o le ata o le ufiufi ma fa'asalalau solo i le taimi o le faiga o ata tifaga, faia le vaega pito i luga o le ata ufiufi puipuia e le solo, fa'aalia uiga o le solo. .
Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!
Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd.O matou o le gaosiga mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate ....O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA.
Sainuo mautinoa wax, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Tulaga: Potu 2702, Block B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Saina


Taimi meli: Mati-15-2023
WhatsApp Online Chat!