Ma ka pilikia keʻokeʻo o nā huahana PVC

Hoʻohana nui ʻia nā huahana PVC i ke ola o kēlā me kēia lā, akā aia kekahi mau pilikia i ka wā e hoʻohana ai.I kēia lā, ka mea hana oSainuo polyethylene waxe lawe iā ʻoe e aʻo e pili ana i ka pilikia keʻokeʻo o nā huahana PVC.

9010W粉2

Ke hōʻike ʻia nā huahana PVC i ka wela ma waho, ma muli o ka hopena o ka makū, carbon dioxide, sulfur dioxide, a me ka māmā i ka lewa, e hōʻike lākou i ke ʻano keʻokeʻo, ma muli o nā kumu ʻekolu:
1. Keʻokeʻo ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka wai
He nui nā ʻano huahana PVC akaka e hōʻike ana i kahi hiʻohiʻona keʻokeʻo ke hoʻopili ʻia me ka wai a i ʻole ka mahu no ka manawa lōʻihi.ʻOi aku ka ikaika o nā huahana palupalu ma mua o nā mea paʻakikī.Ma muli o ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana o ka wai, plasticizers, stabilizers, etc. precipitate from PVC and undergo hydration, forming hydrated precipitates on the surface (e pili ana i ka transparency).ʻOiai inā ua pau ka wai i hoʻopaʻa ʻia, ʻaʻole hiki ke hoʻihoʻi ʻia nā plasticizers a me nā stabilizers i ko lākou kūlana mua.Ma ka hoʻonui wale ʻana i ka mahana hiki ke hoʻihoʻi ʻia ka launa ʻana ma waena o nā plasticizers a me nā stabilizers ma mua o ka hiki ke lilo i akaka.
2. Keʻokeʻo ma hope o ka ʻike ʻana i ka lā
Hiki i nā huahana PVC i ʻike ʻia i ka lā ma waho ke hōʻike i ka keʻokeʻo ma muli o nā hopena o ka makū, carbon dioxide, sulfur dioxide, a me ka mālamalama i ka lewa.Pili kēia i ka hoʻohālikelike o nā stabilizers.I loko o nā kopa metala, benzoates me ka hoʻohālikelike maikaʻi me PVC hōʻike i ka liʻiliʻi keʻokeʻo ma mua o nā stearates.ʻAʻole maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka tin organic, a ʻo ka sulfur-containing organic tin ka mea maikaʻi loa, a ukali ʻia e nā paʻakai lauric acid a me nā paʻakai maleate.ʻO ka hoʻohui ʻana i nā stabilizer māmā, nā esters phosphite, nā stabilizers composite wai, a me nā mea ʻē aʻe hiki ke pale a hōʻoluʻolu paha i ke ʻano keʻokeʻo o PVC ma muli o ka ʻike ʻana i ka lā.

8-2

E lilo nā huahana PVC paʻa i keʻokeʻo ma hope o ka hoʻolaha ʻana ma Florida a i ʻole nā ​​wahi pulu ʻē aʻe, akā ʻaʻole e noho keʻokeʻo ke ʻike ʻia ma Arizona.No laila, ʻo ka haʻahaʻa kahi kūlana e hoʻolaha ai i ka keʻokeʻo o PVC ma o ka ʻike ʻana i ka lā.
3. Stress whitening
ʻO ke keʻokeʻo koʻikoʻi e pili ana i ke ʻano o ka keʻokeʻo ma nā wahi kūloko o nā huahana PVC, e like me ke kuʻi ʻana, nā creases, a me nā wahi kikoʻī, ma lalo o ka hana o nā mana o waho.
Hiki paha kēia ma muli o ka hoʻololi ʻana o ka molecular structure i hoʻokumu ʻia e ka ikaika o waho, ke ʻano o ke kaulahao polymer molecular, ka hoʻololi ʻana o ka PVC density, a me ka ʻike ʻana o nā lua ma waena o kekahi mau mole e hoʻopuʻi māmā, e ʻike ai nā huahana PVC i keʻokeʻo.

9126-2
4. Keʻokeʻo ʻē aʻe
I ka wā o ka hana ʻana i nā huahana transparent PVC, inā hoʻohana ʻia ka nui o ka lubricant, ʻoi aku ka nui o ka lubricant precipitates hiki ke hoʻoulu i nā huahana transparent e hana i ka turbidity keʻokeʻo, i kapa ʻia i kekahi manawa he keʻokeʻo.
ʻO kēia keʻokeʻo keʻokeʻo maʻamau ka hopena i ka wax e like me nā mea ma ka ʻili o ka huahana.ʻO ka hoʻonā e hoʻemi i ka nui o ka lubricant i hoʻohana ʻia a i ʻole e hoʻololi i kahi lubricant me ka hoʻohālikelike ʻoi aku ka maikaʻi, i mea e hoʻokō ai i kahi kaulike ma waena o ka lubrication kūloko a me waho o ke ʻano.
No nā kikoʻī hou aku, e ʻoluʻolu e nīnau mai iā mākou!
Hui Qingdao Sainuo.ʻO mākou ka mea hana no ka PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate….Ua hala kā mākou huahana i ka REACH, ROHS, PAHS, FDA hoʻāʻo.
ʻO Sainuo, e hoʻokipa i kāu nīnau!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Heluhelu:Biulding No 15, Torch Garden Zhaoshang Wanggu, Torch Road No. 88, Chengyang, QINGDAO, KINA


Ka manawa hoʻouna: Mei-08-2023
WhatsApp Online Chat !