I luga o le faʻafitauli paʻepaʻe o oloa PVC

O oloa PVC e faʻaaogaina lautele i le olaga i aso uma, ae atonu e iai foi ni faʻafitauli i le taimi o le faʻaaogaina.I aso nei, o le gaosiga oSainuo polyethylene waxo le a ave oe e aʻoaʻo e uiga i le faʻafitauli paʻepaʻe o oloa PVC.

9010W粉2

Pe a faʻaalia oloa PVC i le vevela i fafo, ona o aʻafiaga o le susu, carbon dioxide, sulfur dioxide, ma le malamalama i le ea, o le a latou faʻaalia le paʻepaʻe, e mafua ona o mafuaaga nei e tolu:
1. Pa'epa'e pe a uma ona faatofu i le vai
O le tele o ituaiga o oloa PVC manino e faʻaalia ai foliga paʻepaʻe paʻepaʻe pe a faʻafesoʻotaʻi ma le vai poʻo le ausa mo se taimi umi.O oloa vaivai e sili atu le malosi nai lo mea faigata.Ona o le faatofuina o le vai, palasitika, faʻamautu, ma isi mea faʻapipiʻi mai le PVC ma faʻafefeteina, faʻatupuina faʻafefete i luga o le fogaeleele (aʻafia ai le manino).E tusa lava pe leai se vai susu, e le mafai ona toe faʻafoʻi mea faʻapipiʻi ma faʻamautu i lo latou tulaga muamua.E na'o le fa'atuputeleina o le vevela e mafai ai ona toe fa'afo'i le feso'ota'iga i le va o palasitika ma fa'amautu a'o le'i manino.
2. Pa'epa'e pe a uma ona fa'aalia ile la
O oloa PVC e fa'aalia i le susulu o le la i fafo e mafai foi ona faʻaalia le paʻepaʻe ona o aʻafiaga o le susu, carbon dioxide, sulfur dioxide, ma le malamalama ile ea.E fesoʻotaʻi lenei mea i le fetaui lelei o stabilizers.I fasimoli u'amea, benzoates e fetaui lelei ma PVC fa'aalia le pa'epa'e itiiti nai lo stearates.E le faigofie ona pa'epa'e apa fa'aletino, ma 'apa fa'aola e sili ona lelei, sosoo ai ma masima lauric acid ma masima maleate.O le fa'aopoopoina o mea fa'amautu mama, esters phosphite, fa'amautu tu'ufa'atasi vai, ma isi mea e mafai ona taofia pe fa'aitiitia ai le fa'amaina o le PVC e mafua mai i le susulu o le la.

8-2

O oloa malō PVC o le a paʻepaʻe pe a uma ona faʻaalia i Florida poʻo isi nofoaga susu, ae o le a le tumau le paʻepaʻe pe a faʻaalia i Arizona.O lea la, o le susu o se tulaga e faʻaleleia ai le paʻepaʻe o le PVC e ala i le faʻaalia i le susulu o le la.
3. Fa'amamafa fa'amamafa
O le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi e faʻatatau i le tulaga o le paʻepaʻe i totonu o nofoaga faʻapitonuʻu o oloa PVC, e pei o le punou, faʻapipiʻi, ma le faʻalauteleina o vaega, i lalo o le gaioiga a le malosi mai fafo.
Atonu e mafua ona o le suiga o le fausaga mole e mafua mai i le malosi mai fafo, o le faʻaogaina o le filifili polymer molecular, le suiga o le PVC density, ma le faʻaalia o vaʻavaʻa i le va o nisi molelaʻau e fausia ai le faʻasalalau malamalama, lea e faʻaalia ai le paʻepaʻe o oloa PVC.

9126-2
4. Isi pa'epa'e
I le taimi o le gaosiga o oloa manino PVC, afai e faʻaaogaina le tele o le lubricant, o le tele o le lubricant precipitates e mafai foi ona mafua ai ona maua mai le paʻepaʻe paʻepaʻe, lea e taʻua i nisi taimi o le paʻepaʻe.
O lenei mea fa'apapa'epa'e e masani lava ona i'u ai i le ga'o manino e pei o mea i luga o le oloa.O le fofo o le faʻaitiitia o le aofaʻi o le lubricant faʻaaogaina pe fesuiaʻi i se lubricant e sili atu le fetaui, ina ia maua ai se paleni i le va o le lubricant i totonu ma fafo o le fua.
Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!
Qingdao Sainuo Group.O matou o le gaosiga mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate ....O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA.
Sainuo mautinoa wax, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Tulaga:Biulding No 15, Torch Garden Zhaoshang Wanggu, Torch Road Nu. 88, Chengyang, QINGDAO, SINA


Taimi meli: Me-08-2023
WhatsApp Online Chat!