ʻO ka polyethylene wax performance like Sasol H1( Nānā: Ke piʻi aʻe nei nā mea maka.

I kēia lā, lawe ʻo Qingdao Sainuo Xiaobian iā ʻoe e ʻike i kahi "hōkūpolyethylene wax", ua hoʻohālikelike ʻia kāna hana me Sasol H1.

108-2

Papa kuhikuhi

Hoʻohālike Lae hooluolu ℃ ViscosityCPS@140 ℃ Māmā g/cm3@25 ℃ Komo dmm@25 ℃ Ka nana aku
H110P 108-115 5-15 0.92-0.93 1-2 Granule Keʻokeʻo

Pōmaikaʻi Huahana

1. Ua like ia me Sasol H1.
2. Puunaue kalapona paʻa, puʻunaue kaumaha molekala, wela haʻahaʻa loakaumaha kaumaha, maikai mua, waena a me ka hope hana lubrication hana, maikai loa wela welakūpaʻa, ʻaʻohe neʻe, ʻaʻohe ua, ʻaʻohe ʻala, hoʻokō i nā koi FDA.

Palapala noi
ʻO PVC stabilizer a me nā huahana, ka hoʻoheheʻe wela wela, ka uhi ʻana i ka pauka, ka masterbatch filler, ka asphalthoʻololi.

Hoʻohui i ka nui a pehea e hoʻohana ai
1.PVC 0.5-1%, stabilizer 5-20%, hoʻopiha masterbatch 5-8%, hoʻoheheʻe wela 2-5%, kaha alanuipena 1-3%, asphalt 1-3%;
2. Hiki ke hoʻohui pololei ʻia, hoʻopuehu mua ʻia e ka hui ʻana a me ka hoʻoulu ʻana,a hiki ke mālama ʻia ka mahana a me ka manawa kūpono no ka loaʻa ʻana o ka maikaʻi ma mua.hopena hoʻopuehu;
3. Hoʻopili ʻia ka pena a i ʻole ka inika e ke ʻano o ka hoʻopuehu ʻana a i ʻole ka wili ʻana, me ka hoʻohana ʻana i kahigrinder a i ʻole nā ​​mea hoʻopuehu kiʻekiʻe-shear, ke koho ʻana i nā kūlana kaʻina kūpono,ka hana ʻana i ka pauka wax i loko o ka slurry wax me ka maʻiʻo o 20-30%, a laila hoʻohui ʻia i loko.ka mahele i makemakeia;
4. No nāʻoihana'ē aʻe, eʻoluʻolu e nānā i nāʻano o ka hanaʻenehana o kēia ʻoihana e hoʻoholo i ka manawa kūpono a me ke ʻano o ka hoʻohui.

ʻO kēia huahana ke ʻano o ka pauka keʻokeʻo a kūlike i ka maʻamau.Hoʻopili ʻia i loko o 25 kg ʻeke pepa-plastic composite a i ʻole ʻeke i ulana ʻia.Lawe ʻia ia ma ke ʻano o nā pallets.Loaʻa i kēlā me kēia pallet he 40 mau ʻeke a me kahi paona ʻupena o 1000 kg, Hoʻopili ʻia i waho.

Ke piʻi nei nā mea maka ma ka honua holoʻokoʻa, a e piʻi pū ke kumukūʻai o ka polyethylene wax, no ka mea, ʻaʻole kiʻekiʻe ke kumukūʻai i kēia manawa.E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou inā makemake ʻoe e kauoha!

Qingdao Sainuo Chemical Co., Ltd.He mea hana mākou no Wax PE, Wax PP, Wax OPE, Wax EVA, PEMA, EBS, Zinc/Calcium Stearate….Ua hala kā mākou huahana i ka REACH, ROHS, PAHS, FDA hoʻāʻo.
ʻO Sainuo, e hoʻokipa i kāu nīnau!
Paena pūnaewele: https://www.sanowax.com
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
Heluhelu: lumi 2702, Block B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Kina


Ka manawa hoʻouna: Feb-23-2022
WhatsApp Online Chat !