Искрено регрутирајте глобални дистрибутери и агенти

ОЕМ ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА

Нашите производи

ПРИЧИНИ ЗА ИЗБОР НА НАС

60.000 тони производство и маркетинг скала

60.000 тони производство и маркетинг скала

60.000 тони производство и маркетинг скала постигнуваат ценовна конкурентност.

Консултации за технологија на примена

Консултации за технологија на примена

Глобална набавка на суровини, во голема мера се намали цената, скала фрлија ефективни конкурентност.

За нас

Кингдао Саинуо, основана во 2005 година, е сеопфатно високотехнолошко претпријатие кое интегрира производство, научно истражување, примена и продажба.Од првата работилница и производ, таа постепено прерасна во најкомплетниот снабдувач на производи за систем за подмачкување и дисперзија во Кина со речиси 100 видови производи, уживајќи во висока репутација во областа на подмачкување и дисперзија во Кина.Меѓу нив, квотата за производство и обемот на продажба на полиетиленски восок и EBS се на прво место во индустријата.

WhatsApp онлајн разговор!