Sinqerisht rekrutuar shpërndarësit globale dhe agjentët

  PRODHIMI DHE PËRPUNIMI OEM

  Produktet tona

  Arsyet për zgjedhjen SHBA

  60,000 ton të prodhimit dhe marketingut shkallë

  60,000 ton të prodhimit dhe marketingut shkallë

  60,000 ton të prodhimit dhe marketingut shkallë të arritur konkurrencën e çmimeve.

  Konsultimi i teknologjisë aplikimit

  Konsultimi i teknologjisë aplikimit

  prokurimi global të lëndëve të para, në masë të madhe të zvogëlojë koston, shkallë të hedhura me kosto efektive konkurrencën.

  Rreth nesh

  Qingdao Sainuo themeluar në vitin 2005, është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse të teknologjisë së lartë integruar të prodhimit, kërkimit shkencor, zbatimin dhe shitjes. Nga fillestar një punëtori dhe produkt, ajo është rritur gradualisht në furnizuesin më të plotë të produktit vajosje dhe shpërndarja e sistemit në Kinë me gati 100 lloje të produkteve, duke gëzuar një reputacion të lartë në fushën e vajosje dhe dispersionit në Kinë. Midis tyre, kuota prodhimit dhe shitjes vëllimi i dylli polietileni dhe KZ rangut të lartë në industrinë e.

  WhatsApp Online Chat!