Fa'afitauli masani ile polyethylene wax products

I le taimi nei, o le tulaga lelei opolyethylene waxoloa i totonu o le maketi i totonu o le atunuu e le tutusa, ma o le tele o oloa maualalo polyethylene wax e tele ni faaletonu lelei, aemaise lava e aofia ai vaega nei:

9010W片-1
(1) O le vaega fa'afefeteina e sili atu nai lo le tulaga masani.O nisipolyethylene waxese maualalo le amataga o le liusuavai ma e faigofie ona pipii i le taumafanafana.O lenei ga'o e matua a'afia ai le fa'afefiloi o le va'aiga matai, fa'apu'upu'u le taimi fa'afefiloi, ma fa'aitiitia ai le fa'agaoioia o pigments ma isi mea pa'u, ma e le fa'aogaina i le fa'amama lelei o le vai i le taimi o le fa'afefiloi.
(2) O le lubrication aafiaga e matua maualalo ifo nai lo le masani polyethylene wax, o lea o le flowability o le masterbatch gaosia e fai si leaga.

9088A-2
(3) Pe a faatusatusa i le tulaga masanipe ga'o, o le susulu mata o le masterbatch o loʻo faʻaogaina ma le maualalo o le polyethylene wax e maualalo.
(4) E le lelei le manogi, lea e afaina ai le lagona lelei o le masterbatch.E masani lava ona mafua ona o le faʻaopoopoina o gaʻo gaʻo maualalo poʻo suauu pei o mea.
(5) O lenei ituaiga o ga'o o lo'o i ai le maualuga o mea o lo'o i lalo o le mamafa o mea mole mole, lea e faigofie i timuga ma e masani ona afaina ai foliga o masterbatches pogisa.Mo se fa'ata'ita'iga, o matai mata'iuli po'o uliuli e mafai ona i ai se lanu efuefu pe pa'epa'e.
(6) O nisi ga'o polyethylene pito maualalo e itiiti ni vaega moni o le polyethylene wax, ma o latou fa'ata'ape'apeina e fai si leaga pe a fa'aaogaina e fai ma fa'asalalauga, lea e masani ona i ai se aafiaga le lelei i le fa'asalalauina o le masterbatch.

W105-1
(7) O loʻo i ai le tele o mea le mama i nisi o gaʻo polyethylene maualalo, ma e oʻo lava i toega manino e tumau pea pe a uma le mu.O le fa'aopoopoina i le masterbatch o le a mautinoa lava e a'afia ai lona fa'agaioiga gaioiga (e pei o suiga faifaipea o mata i le taimi o le extrusion granulation).
(8) Ona o le i ai o le tele o mea maualalo mole mole mamafa, o le tele o mea faʻafefiloi e masani ona gaosia i le taimi o le gaosiga o le vevela, lea e aʻafia ai le siosiomaga gaosiga o le masterbatch ma oloa mulimuli ane.
(9) O le tele o le faʻaofiina o mea maualalo mole mole mamafa i le polyethylene wax i oloa mulimuli ane e mafai ona i ai ni aʻafiaga ogaoga i le gaosiga o le gaosiga o le extrusion molding, e pei o le faʻaputuina faifaipea o mea i le gutu o le limu, lea e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i foliga o le. oloa palasitika.
Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!
Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd.O matou o le gaosiga mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate ....O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA.
Sainuo mautinoa wax, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega!
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
               sales9@qdsainuo.com
Tulaga:Biulding No 15, Torch Garden Zhaoshang Wanggu, Torch Road Nu. 88, Chengyang, QINGDAO, SINA


Taimi meli: Me-04-2023
WhatsApp Online Chat!