Hvordan vælger man polypropylenvoks i farve masterbatch?

Ved anvendelse af polypropylenfiberspinding er anvendeligheden afpolyethylen vokser begrænset.Til almindelige fine denier-filamenter og højkvalitetsfibre, især for blød uld som fine denier- og BCF-filamenter, der er egnet til belægninger og tekstilbelægninger, er polypropylenvoks ofte at foretrække frem for polyethylenvoks.
Sainuo høj renhedpolypropylen voks, moderat viskositet, højt smeltepunkt, god smøreevne og god dispergerbarhed.Det er i øjeblikket et fremragende hjælpemiddel til polyolefinbehandling, høj temperaturbestandighed og høj praktisk anvendelighed.

PP-voks

For det første er det på grund af inkompatibiliteten mellem polypropylen og polyethylen meget vanskeligt at danne ensartet blanding i mikroforstand, hvilket vil føre til faseadskillelse.
For det andet, fordi smeltepunktet for polyethylenvoks er væsentligt lavere end for polypropylen eller polypropylenvoks, er det vanskeligt at håndtere de to polymerers forskellige smelteegenskaber.Produktets ujævnhed og uhensigtsmæssige rheologi kan føre til endebrud på spindeprocessen.På grund af disse bivirkninger bliver fiberens fysiske tekstilegenskaber dårligere.
På dette tidspunkt er det nødvendigt at bruge polypropylenvoks med lav viskositet.På grund af dens lave viskositet og gode befugtningsevne kan den fugte pigmentet på kort tid.Derudover, når man trækker og varmehærder polypropylenfiber, kan det findes fra varmebehandlingstemperaturen (normalt omkring 130c), som er lige inden for smeltetemperaturområdet for polyethylenvoks.
På grund af ændringen af ​​krystallinsk struktur af polypropylen primære fibre, kan det observeres, at smeltet polyethylen voks siver ind i fiberoverfladen fra polypropylen matrix, og ikke kun ren voks, men også pigment vil blive bragt til overfladen.

PP-voks-1
Endelig er kompatibiliteten mellem polypropylenvoks og polypropylenharpiks god i både mikro- og makroaspekter og har ringe effekt på de mekaniske egenskaber.Der er to slags polypropylenvoks polymeriseret ved metallocen-katalytisk teknologi: den ene er homopolypolypropylenvoks, og råmaterialet er propylen;Den anden er copolymeriseret polypropylenvoks, som bruger propylen og ethylen som råmaterialer.
Generelt har homopolypropylenvoks et højt smeltepunkt mellem 140-160c, molekylvægt fra tusinder til titusinder, svarende Brookfield-viskositet fra snesevis til flere tørre, høj krystallinitet og høj hårdhed.Smeltepunktet for copolymeriseret polypropylenvoks er normalt mellem 80-110 ℃, viskositeten af ​​Brookfield er hundreder til tusinder eller endda titusinder, og den tilsvarende molekylvægt er tusinder til titusinder.På grund af tilsætningen af ​​ethylencomonomer i copolymeriseret polypropylen, som forstyrrer det regelmæssige arrangement af propylenmolekyler, er krystalliniteten af ​​copolymeriseret polypropylen lav, og det specifikke smeltepunkt er også lavt.
I pigmentbefugtningsstadiet forekommer lavviskositetsvoksbefugtning hurtigt, og befugtningseffektiviteten er højere.Men det er påkrævet i trådekstrudering.I granuleringsstadiet håber vi, at voksen har en vis viskositet, som godt kan overføre forskydningskraften mellem pigmentet og harpikssmelten, så det befugtede pigment kan fordeles jævnt i harpikssmelten.På dette tidspunkt kan det overvejes at anvende polypropylenvoks med lavt smeltepunkt og polypropylenvoks med høj viskositet for at opnå den bedste dispersion.
Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd.Vi er producent forPE voks, PP voks, OPE voks, EVA voks, PEMA, EBS, Zink/Calcium Stearat….Vores produkter har bestået REACH, ROHS, PAHS, FDA test.
Sainuo være sikker på voks, velkommen din forespørgsel!
Hjemmeside: https://www.sanowax.com
E-mail:sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
Adresse: Værelse 2702, blok B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Kina


Indlægstid: Mar-10-2022
WhatsApp online chat!