Metotia mo le foia o le faafitauli o timuga ma femalagaiga o PVC plasticizer

O oloa malu PVC o lo'o i ai nisi vaega fa'apipi'i. O nei palasitika o le a faimalaga, aveese ma faʻafefe i tulaga eseese i le taimi o le gaosiga lona lua ma le faʻaogaina o oloa. O le leiloa o le plasticizer o le a le gata ina faʻaitiitia ai le faʻatinoina o oloa PVC, ae faʻaleagaina ai foi luga o oloa ma fesoʻotaʻiga. Ae sili atu ona ogaoga, o le a aumaia ai se faasologa o faafitauli i le siosiomaga ma le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, o le femalagaiga ma le faʻaaogaina o le plasticizer ua avea ma faʻalavelave tele e faʻatapulaʻaina ai le faʻaogaina lautele o oloa PVC vaivai.

I faiga PVC, maualalo density oxidized polyethylene wax o mafai ona plasticized i luma atu o le taimi, ma le torque mulimuli ane ua faaitiitia. E lelei tele le lubrication totonu ma fafo. E mafai ona faʻaleleia le faʻasalalauina o lanu, tuʻuina atu oloa i se luster lelei ma faʻaleleia le gaosiga lelei.

822-2

Aafiaga leaga o le palasitika femalagaiga ma le faaui i tua
1. Pe a ogaoga le femalagaiga ma le aveeseina o le plasticizer i le PVC, o le a matua suia oloa, e mafua ai le faamaluluina, tackiness ma e oo lava i luga o le gau o oloa. E masani ona mafua ai le filogia o oloa ma afaina ai le gaosiga lona lua o oloa. Mo se fa'ata'ita'iga, o molela'au fa'a'i'ila i totonu o mea fa'apipi'iina e le susu o le PVC e femalaga'i, ma o le PVC e aunoa ma se palasitika o le a fa'aitiitia ma fa'ama'a'a, lea e ono i'u ai i le fa'aletonu o galuega e le susu. Pe a fa'apipi'i oloa vaivai PVC i so'o fa'avae fa'apipi'i lautele, o le plasticizer i totonu o oloa o le a masani ona malaga atu i le fa'amau fa'apipi'i, e mafua ai le fa'aitiitia tele o le malosi fa'apipi'i, e mafua ai fa'afitauli e pei o le vaivai po'o le degumming. Pe a faʻapipiʻiina pe valiina oloa malu PVC, latou te feagai foi ma le faʻafitauli o le faʻapipiʻiina poʻo le paʻu vali paʻu ona o le aveeseina o le plasticizer. PVC lomitusi, plasticizer aveesea o se tapu tele i vaitusi ma lomiga fale gaosi oloa.
2, I le faagasologa o le plasticizer precipitation i PVC, o nisi vaega, e pei o granules pigmenti, tofo, sui antistatic ma stabilizers, o le a aumaia i fafo. Ona o le leiloa o nei vaega, o le a faʻaitiitia mea totino o oloa PVC, ma o nisi meatotino o le a leiloa. O le a fa'aleagaina ma fa'aumatia mea e feso'ota'i vavalalata ma ia mea. Afai e tu'u fa'atasi mea vaivai PVC ma polystyrene, o le palasitika e alu ese mai le PVC o le a a'afia ai le fa'atinoga o oloa polystyrene ma mafua ai le fa'amaluluina o oloa polystyrene.
Tulaga o mea fa'a'i'ila gau O mea fa'apipi'i
, se'i vagana ai polyester ma isi mea fa'a'ila mole mamafa mamafa, o mea mole mole laiti fa'aola. A faʻaopoopo i latou i le PVC, latou te le o polymerized i luga o le PVC polymer filifili, ae o loʻo tuʻufaʻatasia ma mole mole PVC e ala i le hydrogen bond poʻo le van der Waals malosi e faʻatumauina ai a latou vailaʻau tutoʻatasi.
Pe a faʻafesoʻotaʻi le PVC vaivai ma le mea faʻapipiʻi (vaega kesi, vaega vai ma vaega malosi) mo se taimi umi, o le a faasolosolo malie ona foia le plasticizer mai le PVC ma ulufale i le ala. E tusa ai ma le faʻasalalauga faʻafesoʻotaʻi eseese, o le gau o le plasticizer e mafai ona vaevaeina i le leiloa o le volatilization, leiloa aveesea ma leiloa femalagaiga.
O le fa'agasologa o le leiloa o le fa'a'ese'esega o le palasitika, aveeseina ma le femalaga'iga e aofia ai vaega fa'avae se tolu:
(1) E sosolo le fa'apalapala i totonu;
(2) O le pito i totonu ua suia i se tulaga “faanoa”;
(3) Fa'asasolo ese mai luga.

8
O le leiloa o le plasticizer e fesoʻotaʻi ma lona lava mole mole, mamafa mole, fetaui ma le polymer, medium, siosiomaga ma isi mea. O le faʻafefeteina o le plasticizer e faʻalagolago lava i lona mamafa mole mole ma le vevela vevela, o le extractability e faʻalagolago lava i le solubility o le plasticizer i le ala, ma o le gaioiga e fesoʻotaʻi vavalalata ma le fetaui o le plasticizer ma le PVC. O le faʻasalalauina o le plasticizer i le PVC e mafai ona faʻatinoina i lalo o tulaga o le polymer ma le medium o le a le ulu i totonu o le polymer, poʻo lalo ole tulaga ole ala o le a faʻafefe ai le polymer. Suiga eseese ma tali o polymer luga o le a aafia ai le faasalalauina o plasticizer. O le faʻasalalauga faʻasalalau o le plasticizer o se faʻalavelave lavelave, lea e fesoʻotaʻi ma le fegalegaleaiga o le medium, PVC polymer ma plasticizer.
Fa'aaafiaina mea taua o le palasitika femalagaiga ma le aveeseina
1. Relative molecular weight and molecular structure of plasticizer
O le tele o le molecular weight o plasticizer, o le tele o le voluma o vaega o loʻo i totonu o le mole, o le sili atu ona faigata mo i latou ona faʻasalalau i le PVC faʻapipiʻi, o le itiiti ifo o le latou o'o atu i luga, ma le maualalo o le avanoa o le aveeseina ma femalagaiga. Ina ia lelei le tumau, e tatau ona sili atu le mamafa mole mole o le plasticizer e sili atu i le 350. Polyesters ma phenylpolyacid esters (e pei o trimellitic acid esters) plasticizers ma le mamafa mole mole e sili atu nai lo le 1000 e matua lelei lava le tumau.
2. Siosiomaga vevela
O le maualuga o le vevela ambient o oloa PVC, o le sili atu le malosi o le Brownian motion o molelaʻau, ma sili atu le malosi i le va o molelaula plasticizer ma PVC macromolecules, lea e faigofie ai mo molelaiti plasticizer ona salalau atu i luga o le oloa ma atili i totonu. le auala.
3. Plasticizer anotusi
I se tulaga lautele, o le maualuga o le anotusi o vaega plasticizer i totonu o le fua, o le tele o molelaula plasticizer i plasticized PVC ma sili atu plasticizer molelaula i luga o le oloa. O le sili atu ona faigofie o le palasitika e puʻeina e le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma aveese mai pe faimalaga, ona tafe lea o molelaʻau palasitika i totonu ma faʻaopoopo mai le maualuga maualuga i le maualalo o le maualuga. I le taimi lava e tasi, o le tele o plasticizers laiti ma feololo i le PVC, o le sili atu foi lea o le avanoa o ni faʻalavelave faʻapitoa ma gaioiga i le va o molelaʻau palasitika, ina ia faʻavaivaia ai le malosi o le fusifusia i le va o nisi molelaʻau palasitika ma PVC macromolecules ma faia a latou gaioiga ma faʻasalalau i totonu. PVC faigofie. O le mea lea, i se vaega patino, o le faʻateleina o mea faʻapipiʻi mea e faʻafaigofie ai le faʻasalalauina o le plasticizer.
4. O le ala
O le faʻaaogaina ma le femalagaiga o le plasticizer e le gata ina fesoʻotaʻi ma meatotino o le plasticizer lava ia, ae faʻapea foʻi ona vavalalata vavalalata i le fesoʻotaʻiga. O mea fa'aletino ole mea fa'asuavai ile fa'afeso'ota'i ma le PVC palasitika o mea autu ia e a'afia ai le fa'aputuina ole plasticizer. O palasitika lautele e faigofie ona maua mai e le penisini poʻo le suauʻu suauʻu, ae faigata ona maua e le vai.
5. Taimi
E tusa ai ma tusitusiga, o le femalagaiga o le DOP i le PVC ata tifaga e fesoʻotaʻi ma le taimi. I le tulaga muamua o femalagaiga, o le fua faatatau e vave. O le fa'atonuga o le palasitika o lo'o alu i luga e laina fa'atasi ma le a'a sikuea o le taimi o femalagaiga. Ona, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le taimi, o le fua o femalagaiga e faasolosolo malie ona faʻaitiitia ma oʻo atu i le paleni pe a maeʻa se taimi (720h agavale ma taumatau).

Fua e foia ai le timuga ma femalagaiga o PVC plasticizer
1. Faaopoopo polyester plasticizer
Polyester plasticizer e lelei affinity ma DOP ma isi plasticizers mole mole laiti. A iai se aofaʻi o polyester plasticizer i le PVC plasticizer, e mafai ona tosina ma faʻapipiʻi isi mea faʻapipiʻi e le faʻasalalau i luga o oloa PVC, ina ia faʻaitiitia ma puipuia ai le faimalaga ma le aveeseina o le plasticizer.
2. Faʻaopoopoina o nanoparticles
O le faʻaopoopoga o nanoparticles e mafai ona faʻaitiitia ai le gau o le gaioiga i le PVC vaivai ma faʻaleleia le faʻatinoga o le auaunaga ma le ola tautua o mea vaivai PVC. O le gafatia o nanoparticles eseese e faʻalavelave ai le faimalaga o le plasticizer e ese, ma o le aʻafiaga o nano SiO2 e sili atu nai lo le nano CaCO3.

9038A1

3. Fa'aaogā vai fa'aioni

Ionic vai e mafai ona pulea le vevela suiga tioata o polymer i se vaega vevela tele. O le fa'aogaina o mea fa'aopoopo i le vai ionic e tutusa ma le fa'aogaina o le DOP e fai ma palasitika. O le vai Ionic o se mea lelei e suitulaga i le plasticizer ona o le maualalo o le faʻafefe i le vevela maualuga, maualalo le leachability ma lelei le mautu UV.
4.
Fa'apipi'i i luga le
5. Fa'atasiga i luga ole
vai ile fa'aogaina o vaega talafeagai, ole fa'apipi'i fa'apipi'i e suia ile sodium sulfide. I lalo o le gaioiga o le malamalama, o le pito i luga o oloa PVC e fausia ai se fausaga fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona puipuia lelei ai le femalagaiga o plasticizer. O le PVC vaivai e togafitia i lenei metotia e fetaui lelei mo le faʻaogaina i mea faʻafomaʻi ma fesoʻotaʻiga.
6. Fa'alelei luga ole
fa'a'ofuina ole palasitika ile polymer solution e mafai ona fa'atonutonu ile fetu'una'iga o uiga ole polymer surface. Faatasi ai ma le tele o tekinolosi suiga, o le faapipiiina o polymer vai-soluble i luga o le fogaeleele o se tasi lea o faatonuga autu.
E fautuaina e tatau ona faʻaogaina le auala o le faʻapipiʻiina o le PEG i luga o le PVC malu e faʻaleleia ai le hydrophilicity o le substrate surface, ina ia taofia ai le faʻafefe o le plasticizer.
E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le faʻasologa o vaega ma le anion thiosulfate e sui ai chlorine atoms i le PVC i le vai vaifofo faiga e mafai foi ona faʻaleleia ai le hydrophilicity i luga ma puipuia ai le faʻafefe ma le fesiitaiga o plasticizer i solvents eseese e pei o le hexane.
Fa'ai'uga:
O le fa'aaogaina ma le femalaga'iga o le plasticizer o se tasi lea o fa'afitauli taua i le fa'aogaina o oloa malu PVC. Afai e le mafai ona foia lelei, o le a le gata ina aafia ai le faatinoga o auaunaga ma aafiaga o oloa malu PVC, ae faapea foi ona aumaia ai ni faaletonu i le siosiomaga o tagata soifua ma le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, o lenei faʻafitauli ua tosina atu ma sili atu le gauai.
Qingdao Sainuo Chemical Co.,Ltd. O matou o le gaosiga mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate .... O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA. Sainuo fa'amalie solo, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega! Upega Tafa'ilagi:https://www.sanowax.com
Imeli : sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
Tuatusi:Poto 2702, Block B, Suning Building, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Chinac


Taimi meli: Sep-18-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!