Tolu tulaga vevela o le tui tui

O le tui tui o se ituaiga o auala tui tui. O le lelei o le faʻaogaina o metotia faʻapipiʻi o le saoasaoa o le gaosiga o le gaosiga, maualuga le lelei, faʻaogaina otometi, lanu eseese, foliga faigofie i le lavelave, lapopoa tele i le laʻititi laʻititi, saʻo le tele o oloa, faigofie ona faʻafouina, ma e mafai ona faʻapipiʻi vaega foliga faigata. E fetaui lelei le faʻaogaina o tui mo le tele o gaosiga ma mea faʻapitoa foliga.
I se vevela faʻapitoa, o mea palasitika ua faʻafefeteina atoa e faʻaosoina e se sikulima ma tui i totonu o le pusa faʻafefe ma le maualuga maualuga. A maeʻa ona faʻamalo ma faʻamalolo, e maua le oloa faʻapipiʻi. O lenei metotia e talafeagai mo le tele o gaosiga o vaega faʻalavelave faʻapitoa, ma o se tasi lea o auala taua tele.
I aso nei, Qingdao sainuo pe ga'o e e ave oe e le kamupani gaosi mea e uiga i tulaga vevela e tolu o le tui tui.

9038A1

1. Va'a o le paelo
O ituaiga meafaitino ta'itasi o lo'o i ai lona fua fa'afefete fa'afefeteina. Afai e maualalo le vevela, o le a le liusuavai lelei mea. Afai e maualuga le vevela, o le a pala, o lea e tatau ai ona tatou filifilia le vevela talafeagai. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni eseesega i le faʻaogaina o le vevela o le masini tui tui, o lea e tatau ai ona tatou aʻoaʻo e matamata i le ulu paʻu e iloilo pe talafeagai le vevela.
O loʻo i ai le leo faʻalavelave i le faʻapipiʻiina, manino e le atoatoa le faʻafefeteina o mea faʻapipiʻi i luga o mea, ma e le lelei tele le suavai, lea e faʻaalia ai o le vevela e maualalo tele ma e manaʻomia ona faʻateleina.
O le faʻapipiʻi e matua lamolemole, o mea e pei o le vai, ma o le suavai e lelei tele, lea e faʻaalia ai le maualuga o le vevela ma e manaʻomia ona faʻaitiitia le vevela.
E taua tele le vevela o meafaitino. Afai e maualuga tele ma fai sina pala, o le a matua afaina ai le malosi ma le lelei o le oloa. O le mea lea, o le suiga o le vevela mea e masani ona le mafaufauina i le gaosiga.
2. Mold temperature E
a'afia sa'o ai le tele o le oloa. I se tulaga lautele, e sili atu le setiina e tusa ai ma le vaega o meafaitino i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ma fetuunai laʻititi e tusa ai ma le tulaga lelei o oloa, e aunoa ma le mafaufau i le suiga o le gaosiga tele.
A maualuga le vevela vevela, e lelei le faʻafefeteina o le suavai, lea e faʻaleleia ai le fausiaina, ae faʻateleina le faʻaitiitia o oloa, ma o le a laʻititi le tele.
Pe a maualalo le vevela vevela, e le lelei le suavai liusuavai, lea e le fetaui i le fausiaina, ae o le faʻaitiitia o le oloa e faʻaitiitia ma o le tele e matua tele.
O le vevela vevela e le gata ina aʻafia ai le tele o le oloa, ae faʻamaonia ai foi le tioata. A maualuga le vevela, e tele le tioata, ma pe a maualalo le vevela, e laʻititi le tioata.
O le vevela o le limu e iai foi se aafiaga patino i le malosi o le oloa. A oʻo ina maualalo le vevela vevela, o le suavai o le oloa e faʻaleagaina, ona aʻafia ai lea o le tuʻufaʻatasia o le tulaga laina faʻapipiʻi, ma o le a faʻaitiitia le malosi o le laina faʻapipiʻi. E le gata i lea, pe a maualalo le vevela, o le tioata e maualalo, ma o le malosi e tutusa lelei.
3. vevela vevela
O nisi mea e maua ai mole mole vai o le a faʻavaveina le faʻaleagaina o polymers, e pei o le PC, PBT, ma isi, o lea e tatau ai ona faʻagogo atoatoa aʻo leʻi faʻapipiʻiina.
Afai e le o iai se vaega o le mago, e le gata o le a faatelevaveina le pala o mea, ae maua ai foi le tele o pulu. O le suavai o le a lelei tele foi, ma e faigofie ona maua ai aʻafiaga leaga e pei o le faʻalava i luma. E tatau la ona mago a'o le'i liuina.
Qingdao Sainuo Co. vailaau, Ltd. O matou o gaosi oloa mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate .... O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA.
Sainuo malolo solo mautinoa, faafeiloai lau suesuega!
'Upega tafaʻilagi : https: //www.sanowax.com
Imeli : sales@qdsainuo.com
               sales1@qdsainuo.com
Laupapa : Potu 2702, Block B, Suning Fale, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Saina


Taimi meli: Iul-02-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!