Fa'aaogāina ole ga'o ile pa'u pa'u - pe ga'o gaosi

E mafai ona fai se sao o le ga'o i faiga uma o le fofoina o le pa'u pa'u. Pe o le faʻaumatia poʻo le faʻaleleia atili o le faʻatinoga o le ata, e te mafaufau i le faʻaaogaina o le solo i le taimi muamua. O le mea moni, o ituaiga ga'o eseese o lo'o faia ni matafaioi eseese i le pa'u pa'u.

105A-1

PE ga'o mo le pa'u pa'u

O le galuega a le solo i le paʻu paʻu
Wax ua vaevaeina i foliga emulsion, flake ma micronized solo. O loʻo i ai le gaʻo faʻalenatura mama, faʻasolo faʻanatura wax, semi synthetic wax, synthetic wax, ma isi. E masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le polymer ma le gaʻo gaosia, ma e mausali. E pei o le polyolefin wax, ma le polytetrafluoroethylene wax (PTFE wax), ma isi.
Ae ui i lea, o lona foliga mai i le ufiufi e mafai ona vaevaeina i vaega nei e tolu:
1. aafiaga malulu: pe a maualalo le mea liusuavai o le solo filifilia nai lo le tao tao. vevela, liusuavai le solo i le vai i le taimi o tao tao, ma a maeʻa ona faʻamalo le ata, o se vaega manifinifi o le kiona e pei o loʻo faia i luga o le ufiufi.
2. A'afiaga o le polo: o lenei aafiaga e fa'aalia ai le ga'o mai lona lava lapopo'a e latalata i pe sili atu fo'i nai lo le mafiafia o le ufiufi ata, ina ia mafai ona fa'aalia le tete'e ma le maosi o le solo.
3. Aafiaga faʻafefe: e tusa lava po o le a le foliga o le gaʻo, o le gaʻo e tafe i luga o le ata i le taimi o le faʻapipiʻiina o ata ma faʻasalalau solo, ina ia puipuia le pito i luga o le ata i le solo ma faʻaalia uiga o le solo.
4. faʻaleleia le faʻalelei o le paʻu
O le mea moni,
Polyethylene wax mo le pa'u pa'u Sainuo
1. Mo pigments, o mea fa'atumu e lelei ona ta'ape.
2. Tulaga lelei.
3. Leai se samasama.
4. Ma'a'a tete'e, maaa maualuga, fa'ata'apeina lelei fa'atinoga, ma lelei fa'a'ai'uga ta'ape i luga o mea fa'atumu pigmenti.
5. Pulea iila
6. kemikolo tetee
Ona o le aafiaga opeopea o le ga'o, o se vaega o le suau'u fa'akomepiuta ua fausia i luga o le pito i luga o le ufiufi, ina ia sili atu le faʻafefeteina o le vai, ma sili atu le faʻafefe o le masima.
7. Fa'a'ofu tete'e, tete'e
masi'i E tufatufa solo i luga o le ata tifaga e puipuia ai le ata, puipuia masiosi'ese, ma tu'u le ofuina tete'e. E masani ona fa'aopoopoina le solo fa'alelei propylene ma le ga'o polytetrafluoroethylene, lea e fa'apitoa mo le fua o le va'alele pogisa ma le fa'asologa o le oneone iila maualalo.
8. Pulea fa'ase'e fa'ase'e
masani, o le fa'a'ese'ese maualalo maualalo fa'aogaina ole solo e maua ai le lamolemole sili ona lelei o le ata. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se paʻi malu faʻapitoa o le silika ona o ituaiga eseese o gaʻo. E faapena foi, ona o lona le susu i isi coatings, e mafai ona saunia coatings anti filogia. I se isi itu, pe a mafaufau i le toe faʻaleleia o meatotino o le paʻu paʻu, afai e le faigofie ona susu le paʻu, e le faigofie le paʻu.
8. Pulea fa'ase'e fa'ase'e
masani, o le fa'a'ese'ese maualalo maualalo fa'aogaina ole solo e maua ai le lamolemole sili ona lelei o le ata. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se paʻi malu faʻapitoa o le silika ona o ituaiga eseese o gaʻo. E faapena foi, ona o lona le susu i isi coatings, e mafai ona saunia coatings anti filogia. I se isi itu, pe a mafaufau i le toe faʻaleleia o meatotino o le paʻu paʻu, afai e le faigofie ona susu le paʻu, e le faigofie le paʻu.
9. Fa'aitiitia vaega ma tete'e fa'ailoga tamatamailima
E iai fa'afitauli o lo'o i ai tagata pe a gaosia u'amea o lo'o i ai le pauta, pa'u penina ma isi pauta:
(1) A fa'atuputeleina le aofa'i o le pauta u'amea, o le pauta o le ai ai ni fasimea ma fa'aitiitia le tau o lo'o molia. A maeʻa ona faʻaopoopoina se aofaʻi o le faʻailoga faʻafefiloi, o le a faʻaleleia atili lenei aafiaga.
(2) Talu ai ona o le faʻamafaʻailoga siliva e maaleale i le afu lima o le tagata pe a uma ona faʻaaogaina mo se vaitaimi, o le a leiloa le malamalama, ma e le mafai ona aveese faʻailoga tamatamailima i luga. A maeʻa ona faʻaopoopoina sina vaega itiiti o le paʻu solo ma faʻafefiloi, o le a faʻaleleia.
10. super manifinifi faʻapipiʻi faʻapipiʻi
O le mafiafia o le ufiufi o le paʻu ultrafine e manifinifi, lea e iai le faʻamoemoega susulu. Ae mo le le tutusa o le paʻu ma le leaga o le paʻu o le paʻu, e mafai ona paleni le fua faatatau o le utaina o le paʻu e ala i le faʻaopoopoina o mea faʻapitoa faʻapitoa, aemaise lava le homogeneity o paʻu paʻu ma lelei. O lenei mea fa'aopoopo o se vaega itiiti o le pa'u fa'apitoa fa'apipi'i o lo'o fa'apipi'iina i luga o le fa'afefiloi meli (e pei o le alumina, ma isi).
11
sanding
12. Faʻaaogaina o le UV curing powder
Pe a faʻaopoopoina le 4.0% PTFE wax i le fua faʻatatau i le taimi o le faʻamaloloina o le UV, o le a faʻaitiitia le iila o le ata i le 19, ma e mafai ona maua se ata e iai le aʻafiaga o fatu.

O le faʻaaogaina muamua o le solo i totonu o le paʻu paʻu o le faʻaleleia lea o mea o loʻo i luga o le ata, aemaise lava e aofia ai le faʻaleleia o le lamolemole, teteʻe ma le susu o le ata. Mulimuli ane, na faʻaaogaina e aʻafia ai le rheological o le ufiufi, e pei o le degassing, faʻaleleia le maualuga ma le faʻaumatia, ma le suia o le tulaga maualuga o le ufiufi. I le taimi nei, e sili atu le gauai atu o tagata i le ga'o ma le tu'ufa'atasiga o fa'atinoga e tele. O le aafiaga o le ga'o i luga o le faiga o fusi ma le suiga o le ata tifaga ua faaosofia ai foi le fiafia tele.
Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o suʻesuʻega paʻu paʻu, o le a maua e tagata le malamalama atili i le gaʻo. Wax o le a sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina i paʻu paʻu.
O galuega autu o le faʻapipiʻiina o le paʻu o le paʻu o le: faʻateleina le malosi o le ufiufi, faʻafefeteina, faʻafefe, faʻaumatia, faʻaleleia le faʻaogaina o le extrusion, ma isi. I tulaga o fesoʻotaʻiga ma tau faʻatinoga, o le polyethylene wax e lelei ma e mafai ona faʻamalieina manaʻoga lautele mo le faʻamaʻaʻaina ma le malosi o le teteʻe, o lea e tele ai le faʻaogaina. E tusa ai ma le faʻamaʻaʻaina ma le teteʻe, o le PTFE wax e sili ona lelei, ma o le tau foi o loʻo i luga o le itu maualuga.
I le faaopoopo atu i le faʻamaʻaʻaina o le ufiufi ma le teteʻe atu, o nisi o paʻu gaʻo e iai foʻi se tulaga faʻapitoa o le fala. Mo se fa'ata'ita'iga, e mafai ona fa'aogaina le ga'o polypropylene e suitulaga i le sui fa'ama'i i pa'u pa'u pa'u ma mea e mana'omia maualalo mo le fa'aogaina o le fa'ama'i. Ae ui i lea, i le taimi nei, o le vailaʻau e masani ona sili atu nai lo le 2%, ma o nisi taimi o loʻo i ai ni vaega faʻapitoa o le gaʻo e faʻafefe mai le ata.
I le faʻaoga, o le paʻu solo e tele lava ina faʻapipiʻiina, ma e lua foi auala faʻaoga: muamua faʻaopoopo ma faʻafefiloi. O le solo fa'afefiloi o le solo pa'u pa'u mama ma sina la'ititi lapopo'a, ma e tatau ona fa'afefiloi ma fa'ameamea fa'ameamea.
O le gaosiga o le polyethylene wax ma le itiiti ifo i le 1% e mafai ona faʻateleina ma mafai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o masini pe a faʻafefe. Ae maise i le tulaga o le sili atu o le pauta mama, o le aafiaga e iloagofie.
Qingdao Sainuo Co. vailaau, Ltd. O matou o gaosi oloa mo PE wax, PP wax, OPE wax, EVA wax, PEMA, EBS, Zinc / Calcium Stearate .... O a matou oloa ua pasia le REACH, ROHS, PAHS, suʻega FDA. Sainuo fa'amalie solo, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega! Upega Tafa'ilagi:https://www.sanowax.com

Imeli : sales@qdsainuo.com

               sales1@qdsainuo.com

Laupapa : Potu 2702, Block B, Suning Fale, Jingkou Road, Licang District, Qingdao, Saina


Taimi meli: Iul-28-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!